מרק עדשים מוקרם

מרק עדשים מוקרם

מאת: אביטל סבג
המצרכים:
500 גרם עדשים שחורים קטנים
6 שיני שום
עגבניה
אצבע גי'נג'ר
כפית כמון
כפית פלפל
2 כפיות קארי
כפית מלח גס
כף שמן זית
סיר מרק
מים מעל גובה המצרכים כ- 4 ליטר

אופן ההכנה:
משרים את העדשים לילה קודם, מגרדים את העגבניה, שום, גי'נג'ר, ומטגנים קלות בסיר המרק יחד עם כף שמן זית, מוסיפים את העדשים והמים ומבשלים לפחות למשך שעתיים על להבה נמוכה לאחר הרתיחה.
ניתן לגרוס את המרק לאוהבים מרקים בעלי טקסטורה חלקה.

המחברת:
אביטל סבג
מומחית לרפואה טבעית ומודעות תזונה

צילום: בעז לביא

סגנון: אינגריד קוטנר

תגובות

כתבות דומות

דרך המשי

מאת: אורן רחמני
דרך המשי

מאת: אורן רחמני
בישולחיים

מאת: יעל ארנסט
תזונה ומתכונים לעור בריא

מאת: ורד דינאי